Stanleybet Capital listează vineri 4 februarie obligaţiuni de 20 mil. lei la Bursa de Valori Bucureşti: dobândă anuală de 10%

Autor: Eduard Ivanovici 02.02.2022

Obligaţiunile Stanleybet Capital, suprastructură a grupului de firme Game World Group, unul dintre principalii operatori de pariuri sportive şi jocuri de noroc din România, vor intra vineri, 4 februarie, la tranzacţionare pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

În valoare de 20 de milioane de lei, obligaţiunile se vor tranzacţiona pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare sub simbolul bursier SBET24.

„Emitentul este o societate de tip holding care integrează şi coordonează un grup de companii, respectiv o reţea de agenţii de pariere sportivă şi slot machines, cazinouri electronice şi pariere sportivă şi jocuri de noroc în mediul online”, reiese dintr-un document publicat la BVB.

În cadrul unui plasament privat derulat la începutul lunii august 2021, intermediat de Goldring, Stanleybet Capital a vândut un număr de 200.000 de acţiuni corporative nesubordonate, neconvertibile şi negarantate către un număr de 127 de investitori. Cu o valoare nominală de 100 de lei, obligaţiunile au scadenţa la 10 august 2024 şi o rată a cuponului de 10% pe an, cu plată semestrială.

Fondurile atrase vor finanţa strategia de dezvoltare a businessului şi consolidarea poziţiei în industria de profil.

Stanleybet Capital a fost înfiinţată în noiembrie 2020 ca entitate (societate de tip holding) cu rol integrator pentru liniile de business dezvoltate începând cu 1999 de companiile din grupul Game World. Brandul Stanleybet este prezent în România din 2004.