Drum Asfalt, un constructor cu afaceri de 200 mil. lei: Statul a reuşit într-o anumită măsură să acopere creşterile explozive ale costurilor

Autor: Alina-Elena Vasiliu 07.02.2022

♦ Faţă de anul precedent, afacerile au scăzut cu 12%. ♦ În 2022, planul companiei este să facă investiţii estimate la maximum un milion de euro pentru echipamente de lucru şi creşterea performanţelor personalului.

Drum Asfalt, o companie de cons­truc­ţii din Bihor deţinută de Floare Petroi, se aş­teap­tă la un an bun pentru piaţa pe care acti­vează, pe fondul proiectelor de investiţii, du­pă ce anul trecut a fost unul dificil, marcat de instabilitate şi rezul­ta­te sub previziuni.

„Anul 2021 a fost foarte ciudat. Eveni­men­tele legate de creş­terile de preţuri care nu au putut fi pre­vi­zio­nate, legate de uşoa­ra instabilitate politică la nivel naţional, de anumite blocaje în demararea unor pro­iecte, precum şi provocările generate de iden­tificarea şi angajarea de personal calificat au dus la rezultate sub ce am preconizat la începutul anului 2021“, spune Marius Marta, director executiv la Drum Asfalt.