Furnizorul de echipamente electrice Electroglobal Cluj: Ne-am obişnuit de 30 de ani să nu mai sperăm la stabilitate politică sau predictabilitate fiscală. Compania a finalizat anul 2021 cu o creştere de peste 25% a afacerilor

Autor: Laurentiu Cotu 07.02.2022

Furnizorul de soluţii şi echipamente electrice pen­tru sistemele de automatizări industriale, acţionări elec­trice şi sisteme de iluminat Electroglobal Cluj, controlat de Radu Ciorba în asociere cu Maksay Csaba, a finalizat anul 2021 cu investiţii de peste 1 mil. euro în echi­pamente, pa­chete software şi în dezvoltarea resurselor umane. Compa­nia şi-a bugetat pentru acest an investiţii în creşterea capacităţii de producţie şi logistică.

„De stabilitate po­li­tică sau predictabilitate fis­cală nu cred că este ca­­­zul să ne mai plân­gem, pentru că ne-am obiş­­nuit în ultimii 30 de ani să nu mai sperăm. Prin deter­mi­narea şi com­­­petenţa întregii echi­­pe am învins gre­u­tă­ţile, transformând 2021 într-un an foarte bun, peste media ulti­mi­lor ani. Suntem opti­mişti că anul 2022 îl vom putea parcurge în ace­laşi ritm“, a declarat pen­tru ZF Transilvania Radu Ciorba, director general şi unul dintre acţionarii Electroglobal.