CEC Bank ar urma să intre pe piaţa asigurărilor printr-o companie de asigurări. Cristian Roşu, vicepreşedintele ASF pe zona asigurărilor, susţine că Autoritatea de Supraveghere va face toate eforturile să dea drumul unei astfel de societăţi în piaţă

Autor: Mircea Nica 12.02.2022

CEC Bank a început demersurile pentru a intra pe zona asigurărilor printr-o companie de asigurări, iar ASF este dispusă să facă toate eforturile, după ce se va depune documentaţia necesară, pentru a da drumul unei astfel de societăţi în piaţă, a spus Cristian Roşu, vicepreşedintele ASF pe zona asigurărilor, într-o videoconferinţă de profil.

“La momentul acesta avem 8 actori pe zona asigurărilor RCA cu tot cu intrarea Axeria, care este binevenită. Se tot vorbeşte de intrarea CEC Bank pe zona asigurărilor. Vom face toate eforturile ca în momentul în care vom avea toată documentaţia depusă, să putem să dăm drumul unei astfel de societăţi în piaţă. şi nu pentru a încerca să intre cu preţuri de dumping, dar încă un jucător în plus înseamnă încă un factor de dispersie a riscurilor”, a explicat Cristian Roşu.