Cine mai vine la Bursă: Tassid pregăteşte listarea la Bursa de Valori Bucureşti la o evaluare de 4 mil. euro. Goldring, broker. Compania de servicii profesionale de curăţenie pentru retail vrea să atragă 500.000 euro de la investitori pentru extinderea în Ungaria, Bulgaria şi Serbia

Autor: Tibi Oprea 08.02.2022

Înaintea plasamentului privat, în acţionariat va intra un fond de investiţii.

Tassid, o companie din Sibiu specializată în furnizarea de servicii de curăţenie pentru retail, care a dezvoltat şi un echipament propriu de igienizare şi de dezinfectare a coşurilor şi a cărucioarelor de cumpărături, intenţionează să se listeze la Bursa de Valori Bucureşti, iar societatea Goldring a fost aleasă pentru intermediere.

„Înainte de listarea la Bursă, o să cooptăm un partener, purtăm discuţii cu un fond de investiţii de anul trecut, iar împreună cu el vom ceda un pachet de acţiuni în majorarea de capital ulterioară. Voi ceda atât eu ca acţionar majoritar, cât şi partenerul instituţional. Dacă partenerul va primi un pachet de 35%, free float-ul va fi probabil undeva la 14%-15%“, spune Daniel Sârbu, CEO şi acţionar majoritar al Tassid, pentru ZF.