ZF Deschiderea de astăzi. Despre investiţii, piaţa AeRO şi Bursa în următorii ani. Alex Cristescu, investitor şi membru CA al Norofert: Trebuie să ne bucurăm şi de profit. Nimeni nu a murit din profit mic

Autor: Eduard Ivanovici 08.02.2022

BRK Financial Group, MAM Bricolaj, Agroland Business Systems şi Norofert, printre acţiunile prezente în portofoliu Obligaţiuni la Bit Soft, Selfpay, Prefera Foods şi Stanleybet.

Alex Cristescu, investitor pe piaţa locală de capital şi membru al Consiliului de Administraţie din cadrul Norofert Group, principalul producător român de inputuri organice, a fost prezent în timpul ediţiei ZF Deschiderea de Astăzi din 7 februarie, unde a discutat despre profilul său de investitor, actualele deţineri din portofoliu, oportunităţile reprezentate de piaţa AERO şi Bursa de Valori Bucureşti în anul 2030.

„Am obligaţiuni la Bit Soft, Selfpay, Prefera Foods şi Stanleybet – toate aduc un randament foarte bun la cupon. Acţiuni am la BRK Financial Group, MAM Bricolaj şi Agroland. Norofert este cea mai mare deţinere, unde sunt prezent încă din plasamentul privat din iulie 2019 (...) Am investit şi în compania privată Microgreens, un crescător de micro-plante care investeşte într-o fermă verticală. Nu ştim momentan când va avea loc listarea sau care este direcţia, dar investiţiile se realizează”, spune Alex Cristescu. Din 2016 am început să investesc la Bursa de Valori Bucureşti, adaugă el.