Antreprenori locali. Colorex, un producător de vopsele din Iaşi, cu afaceri de aproape 4 mil. lei: Percepem piaţa ca fiind instabilă, cu multe reticenţe din partea celor care investesc sau construiesc

Autor: Alina-Elena Vasiliu 10.02.2022

♦ Compania a înregistrat în 2021 o creştere de 25% a cifrei de afaceri, care fusese în 2020 de 3,1 milioane de lei ♦ În acelaşi timp, a crescut şi rata de profitabilitate, iar numărul de angajaţi s-a menţinut la nouă.

Colorex Paints, un business din Iaşi în producţia de vopsele şi tencuieli pentru construcţii, spune că nu ia în calcul investiţii în 2022, urmărind evoluţia pieţei pe care activează şi a economiei pentru a-şi putea face planuri.

„Situaţia actuală generată de pandemie nu ne-a permis momentan să ne gândim la investiţii pentru anul 2022. Suntem atenţi şi receptivi la semnalele din piaţă şi, dacă eventuale investiţii vor fi oportune, suntem pregătiţi“, spun reprezentanţii Colorex.

Compania vrea să-şi dezvolte pre­zenţa online, aflându-se în căutarea unui produs dedicat pe seg­mentul de vopsele şi ten­cuieli decorative care se poate preta la vânzări pe această cale. Colorex are un ma­gazin online, unde şi-a diversi­ficat şi şi-a extins gama de produse.