Videoconferinţa Deloitte-ZF, 16 februarie. Cum au evoluat în pandemie piaţa fuziunilor şi achiziţiilor şi finanţarea bancară în astfel de tranzacţii? La ce să ne aşteptăm în 2022. Rudolf Vizental, CEO Roca Investments, singurul fond de private equity cu capital 100% românesc, vine la evenimentul Deloitte-ZF despre piaţa de fuziuni şi achiziţii

Autor: Răzvan Botea 11.02.2022

♦ Andrei-Burz Pînzaru de la Reff & Asociaţii şi Florin Păunescu de la Deloitte România vor vorbi despre piaţa de fuziuni şi achiziţii din România şi despre cum trebuie să se pregătească o companie pentru o astfel de tranzacţie.

Rudolf Vizental, CEO şi cofondator al Roca Investments, singurul fond de private equity din România cu capital 100% românesc, vine la evenimentul Deloitte-ZF „Cum au evoluat în pandemie piaţa fuziunilor şi achiziţiilor şi finanţarea bancară în astfel de tranzacţii? La ce să ne aşteptăm în 2022“. Alături de Andrei Burz-Pînzaru, managing partner la Reff & Asociaţii,  Florin Păunescu de la Deloitte România şi reprezentanţi ai sistemului bancar, Rudolf Vizental va vorbi despre mediul de fuziuni şi achiziţii din România şi perspectivele de viitor.

Cu un background de 15 de ani de activitate în zona de distress şi 5 ani în zona de finanţare, Rudolf Vizental conduce Roca Investments.  Andrei Burz-Pînzaru are peste 24 ani de experienţă în consultanţă în domeniile bănci, pieţe de capital şi fuziuni şi achiziţii şi este partener în cadrul Reff & Asociaţii, societatea de avocaţi reprezentând reţeaua globală de avocaţi Deloitte Legal în România.

Florin Păunescu este director în echipa de consultanţă în fuziuni şi achiziţii în cadrul departamentului de consultanţă financiară a Deloitte România. El are o experienţă de peste 19 ai în asistenţă la fuziuni şi achiziţii.

Deloitte România şi Ziarul Financiar organizează miercuri, 16 februarie, începând cu ora 09:15, evenimentul „Cum au evoluat în pandemie piaţa fuziunilor şi achiziţiilor şi finanţarea bancară în astfel de tranzacţii? La ce să ne aşteptăm în 2022“.

Dezbaterea, care va fi transmisă live pe zf.ro şi pe paginile de Facebook ale Deloitte România şi Ziarului Financiar, este prima videoconferinţă dedicată domeniului fuziunilor şi achiziţiilor (mergers and acquisitions - M&A) organizată de Deloitte în România, în parteneriat cu Ziarul Financiar.

Printre speakerii evenimentului se mai numără: un fond de private equity activ pe piaţa locală - Morphosis Capital; unele dintre cele mai active bănci pe zona de finanţare de achiziţii - Banca Transilvania, ING, CEC Bank; ROCA Investments - singura companie de private equity cu capital integral românesc, şi un antreprenor român care s-a extins prin preluarea unei firme străine - International Alexander.