Antreprenori locali. Florin Madar, distribuitorul de materiale de construcţii Temad, cu afaceri de 44,8 mil. euro: Proiectele noi şi cele de renovări au ţinut piaţa pe creştere

Autor: Alina-Elena Vasiliu 11.02.2022

Florin Madar, antreprenorul care deţine compania de distribuţie a ma­terialelor de construcţii Temad din Braşov, spune că strategia de creştere continuă la ni­velul com­paniei, având încre­dere în potenţialul pieţei de construcţii.

„Atmosfera gene­rală a fost destul de ten­sio­nată din cauza creşterii preţu­rilor şi a dis­func­ţionalităţii în lan­ţu­rile de aprovizionare. Mulţi dintre fur­nizori nu şi-au respectat ter­menele de livrare sau chiar au fost în imposibilitatea de a livra marfa comandată. Piaţa (ce­rerea) a fost însă bună. Proiectele noi şi cele de renovări au avut un trend ascen­dent“, spune Florin Madar.

În 2021, Temad a ajuns la afaceri de 44,8 milioane de euro după o creştere de 8% faţă de anul precedent, în vreme ce nu­mărul mediu de angajaţi a rămas stabil la 250, iar profitul a crescut uşor.

„Atmosfera ge­ne­rală a fost destul de ten­sionată din cauza creşterii preţu­rilor şi a disfuncţio­nalităţii în lanţurile de aprovizionare.

Mulţi dintre furnizori nu şi-au respectat termenele de livrare sau chiar au fost în imposibilitatea de a livra marfa comandată. Piaţa (cererea) a fost însă bună. Proiectele noi şi cele de renovări au avut un trend ascendent.“