Ce fel de tranzacţii de fuziuni şi achiziţii finanţează băncile? Laura Mihai de la CEC Bank, Ana-Maria Pătru de la BT şi Florin Ilie de la ING vin la videoconferinţa Deloitte-ZF şi vor vorbi despre piaţa de fuziuni şi achiziţii din perspectiva sistemului bancar

Autor: Răzvan Botea 14.02.2022

Laura Mihai, directorul direcţiei de clienţi mari de la CEC Bank, Ana-Maria Pătru head of syndicated loans la Banca Transilvania şi Florin Ilie, head of wholesale banking la ING România vin la videoconferinţa Deloitte/-ZF „Cum au evoluat în pandemie piaţa fuziunilor şi achiziţiilor şi finanţarea bancară în astfel de tranzacţii? La ce să ne aşteptăm în 2022“ şi vor vorbi despre piaţa de fuziuni şi achiziţii din perspectiva sistemului bancar.

Laura Mihai coordonează direcţia Large Corporate din CEC Bank şi are peste 25 de ani de experienţă în banking, ocupând de-a lungul timpului diverse funcţii de conducere în bănci precum Bank Austria Creditanstald, OTP Bank şi CEC Bank.

Cu o experienta de 18 ani in domeniul bancar, din care peste 10 ani in creditarea companiilor mari, Ana-Maria Pătru a participat la originarea, structurarea şi implementarea unor tranzacţii reprezentative de tip project finance, credite sindicalizate sau club loans şi leveraged buyout.

Florin Ilie a prelut rolul de deputy CEO şi head of wholesale banking ING România de la 1 noiembrie 2019, după 15 ani de experienţă în ING. El are un master în ştiinţe economice şi sociale de la Universitatea Manchester, a obţinut doctoratul în economie la Academia de Studii Economice şi are un master specializat în finanţe de la Universitatea Harvard.

Deloitte România şi Ziarul Financiar organizează miercuri, 16 februarie, începând cu ora 09:15, evenimentul „Cum au evoluat în pandemie piaţa fuziunilor şi achiziţiilor şi finanţarea bancară în astfel de tranzacţii? La ce să ne aşteptăm în 2022“.

Dezbaterea, care va fi transmisă live pe zf.ro şi pe paginile de Facebook ale Deloitte România şi Ziarului Financiar, este prima videoconferinţă dedicată domeniului fuziunilor şi achiziţiilor (mergers and acquisitions - M&A) organizată de Deloitte în România, în parteneriat cu Ziarul Financiar.