InterstarChim, care vinde Igieniol, aduce un executiv de la Coca-Cola Grecia să coordoneze vânzările afacerii de 180 mil. lei din România. Compania deţine atât operaţiuni de producţie, cât şi de import şi distribuţie în România

Autor: Cristina Roşca 18.02.2022

Compania de bunuri de îngrijire personală şi a locuinţei InterstarChim, ce are în portofoliu branduri precum Igieniol, Rivex sau Aroxol, l-a numit pe Andreas Stathopoulos în poziţia de country sales & trade marketing ma­na­ger. Din noua poziţie el va coordona vân­zările grupului local şi îi va raporta di­rectorului general. InterstarChim are de la finalul anului trecut şi un nou di­rector general, pe Konstantinos Dontas.

Andreas Stathopoulos vine în România la InterstarChim de la Coca-Cola Grecia, unde a deţinut poziţia de wholesales sales manager, fiind res­pon­sabil de elaborarea şi implemen­ta­rea strategiei comerciale. De altfel, el a lucrat pentru îmbuteliatorul de băuturi răcoritoare timp de 12 ani, de­ţi­nând diferite roluri. Anterior, pentru scurtă vreme, el a lucrat în alte do­uă companii multinaţionale, Unilever un­de a fost category manager şi Colgate-Palmolive ca key account representative.