Agenţia de turism J’Info Tours: Cererea pentru vacanţe este în creştere, estimăm că vom trimite anul acesta 4.000-5.000 de români în circuite exotice, faţă de 2.200 persoane anul trecut

Autor: Mirabela Tiron 23.02.2022

Avem programate pentru martie şi aprilie grupuri în circuite  în Costa Rica - Panama -Honduras, pachet de 3.500 de euro, şi Thailanda-Vietnam, Namibia sau Cuba.

Agenţia de turism J’Info Tours, una din cele mai mari de pe piaţă, es­ti­mează pentru acest an afaceri mai mari cu 30% pe fondul cererii în creş­te­re pentru circuite exotice dar şi pen­tru vacanţele în Grecia, Turcia sau Spania, potrivit oficialilor companiei.

„Ianuarie a început bine, cu mai multe rezervări pentru circuite exo­ti­ce dar şi pentru vacanţele de vară, mai ales că destinaţiile turistice se des­chid rând pe rând. Locurile pen­tru circui­te­le exotice din martie şi  apri­lie sunt re­zervate. Anul acesta esti­măm că vom avea 4000-5000 de tu­rişti pe cir­cui­te, faţă de 2.200 de per­soane anul trecut“, a declarat pen­tru ZF Carmen Pavel, proprietara agenţiei de turism.