(P) Aplicaţia Stailer - în topul aplicaţiilor din 2022, ce nu trebuie să lipsească din smartphone-ul tău

Autor: Publicitate 23.02.2022

În fiecare an apar noi telefoane, cu noi tehnologii după care tânjim. Dar, în acelaşi timp, magazinele cu aplicaţii ţin pasul cu omul modern şi oferă fel şi fel de tool-uri ce ne ajută zilnic în diverse scopuri. Bineînţeles, fiecare om este diferit şi îşi va instala strict aplicaţiile care îl interesează. Unii le caută pe cele de meditaţii şi îmbunătăţirea dietei şi stilului de viaţă, alţii pe cele ce îi ajută să fie mai organizaţi, alţii vor să înveţe cu uşurinţă o nouă limbă şi câte şi mai câte nu se găsesc. Dar, cert este că unele aplicaţii sunt indispensabile şi trebuie să facă parte din telefonul oricărei persoane. Printre acestea se află şi Stailer.

Stailer te ajută să faci o programare online la salon pentru o mulţime de servicii din sfera hair & beauty în mai puţin de 5 minute. Procesul este unul mai rapid, simplu şi complet gratuit, indiferent de câte programări efectuezi. Iată mai jos care sunt avantajele acestei aplicaţii.

Aplicaţia Stailer este un must-have

Atât femeile, cât şi bărbaţii, dar şi copiii au nevoie să meargă la saloane de înfrumuseţare. Nu ne vom putea lipsi vreodată de aceste servicii, fie că este vorba de o tunsoare, un aranjat al bărbii sau altele mai complexe. Nici întreţinerea corporală nu trebuie uitată. Însă ştim cu toţii cam cât de chinuitor este procesul pentru obţinerea unei programări, dacă încerci să o obţii telefonând la saloane.

Aşadar iată care sunt avantajele atunci când faci o programare online la salon utilizând aplicatia Stailer:

 

 

Stailer este agenda ta personală de programări

Aplicaţia Stailer te ajută să gestionezi mai facil programările şi poţi seta chiar şi remindere de tip sms ca să nu uiţi de ele. Este o metodă la îndemână şi te ajută să economiseşti mult timp şi energie. Instaleaz-o şi tu şi vezi ce simplu e acum să ajungi la un salon de înfrumuseţare atunci când îţi doreşti. Ai disponibile 41 de oraşe dintre care să alegi şi toate serviciile de care ai nevoie.

Contact:

support@stailer.ro