GEZE, companie care pune uşi mallurilor şi clădirilor de birouri: Industria materialelor de construcţii este afectată în continuare de creşterile de preţ. Se preconizează că acestea vor reveni la normal în acest an. Anul financiar s-a încheiat pentru GEZE România la finalul lunii iunie 2021, cifra de afaceri crescând cu 9% faţă de anul precedent, până la 5,4 mil. euro

Autor: Alina-Elena Vasiliu 24.02.2022

♦ La sfârşitul anului 2021, Vlad Stanislav, cel care deţinuse anterior rolul de managing director la GEZE România, a plecat din companie, el fiind ulterior recrutat de compania de consultanţă imobiliară JLL România.

GEZE România, subsidiara locală a pro­ducătorului german de uşi cu acţio­nare automată GEZE, se aşteaptă la o stabilizare a preţurilor materialelor de construcţii în cursul acestui an, după ce, de un an încoace, acestea au tot crescut, punându-le mari probleme companiilor cu activitate în construcţii şi nu numai.

„Industria materialelor de con­struc­ţii este afectată în continuare de creşterile de preţ la materiile prime şi de dificultăţile întâmpinate de lanţul de aprovizionare. Se preconizează că aces­tea vor reveni la normal în de­cur­sul acestui an, permiţând revenirea la un grad mai ridicat al predictibilităţii in­vestiţionale“, spun reprezentanţii echi­pei de management interimar GEZE România.