Daniel Ortiz, general manager, ENEL X România: Avem preţurile la energie, contextul Covid şi, din această dimineaţă, avem până şi un război, deci este o furtună perfectă. Pentru noi fi o oportunitate

Autor: Eduard Ivanovici 24.02.2022

Daniel Ortiz, general manager, ENEL X România, divizia de soluţii inteligente a grupului de utilităţi Enel, spune că actualul context, marcat de creşterea accelerată a preţurulor la energie, pandemia de coronavirus şi conflictul armat dintre Rusia şi Ucraina, poate constitui o oportunitate.

„În această situaţie a preţurilor la energie avem, de asemenea, contextul Covid-19 şi, din această dimineaţă, avem până şi un război, deci este o furtună perfectă. Nu este cea mai bună situaţie pentru industrie, dar să fiu sincer, pentru noi, este o oportunitate interesantă pentru că volatilitatea preţurilor va rămâne şi vom avea preţuri mari. Încercăm să le oferim clienţilor soluţii eficiente, soluţii de distribuire a energiei. Aşa că, pentru noi, este un moment bun”, susţine Daniel Ortiz, invitat la ZF Power Summit 2022.

ZF Power Summit, cel mai important eveni­ment al platformei de informaţii ZF, ajunge anul acesta la cea de-a 11-a ediţie, comple­xitatea con­textului în care se desfă­şoară dezbaterile deter­minând, pentru prima dată, extinderea duratei evenimentului la trei zile de dialog, în perioada 22-24 februarie.

 

Ce a mai afirmat Daniel Ortiz: