Afacerile Plin Tech, dezvoltator de soluţii software, au crescut cu 20% în 2021, la peste un mil. euro: „Ţintim o creştere de 50% a cifrei de afaceri în 2022 şi vrem să ne extindem prezenţa în Timişoara şi Iaşi“. Compania are în prezent 20 de angajaţi care lucrează în birourile Plin Tech din Bucureşti şi Cluj-Napoca

Autor: Alexandra Cepăreanu 25.02.2022

Plin Tech, dezvoltator de soluţii software, parte a companiei KFI din Italia, cu birouri în Bucureşti şi Cluj-Napoca, a închis anul 2021 cu afaceri de peste un milion de euro (5 mil. lei), în creştere cu circa 20% faţă de anul precedent. Pentru anul în curs, reprezentanţii Plin Tech estimează o creştere de 50% a cifrei de afaceri şi vor să extindă prezenţa companiei în Timişoara şi Iaşi.

„Nu am fost afectaţi foarte mult, având în vedere că pandemia a accelerat investiţiile în digitalizare, în sectoarele economice către care ne adresăm. Investiţiile efectuate anul trecut, în persoane şi în tehnologie, ne permit să credem că vom avea o creştere de peste 50% a cifrei de afaceri în 2022”, a spus pentru ZF Puiu Grozea, country manager al Plin Tech.