(P) A&D Pharma - Dr.Max Group donează 150.000 euro şi se alătură astfel eforturilor depuse de Crucea Roşie Română pentru a susţine populaţia civilă ucraineană

Autor: Publicitate 03.03.2022

A&D Pharma - Dr.Max Group se solidarizează cu iniţiativa Crucii Roşii Române de a susţine populaţia civilă ucraineană şi donează 150.000 euro care vor fi distribuiţi în funcţie de nevoile cele mai urgente, de la provizii medicale necesare spitalelor din Ucraina, până la produse de bază.

Demersul umanitar face parte dintr-o iniţiativă lansată la nivel de companie şi îşi propune să sprijine în timp real eforturile Crucii Roşii Române, printr-un efort consolidat.

“Este o criză umanitară şi acum e important să fim alături de oameni. Cei prinşi în mijlocul acestor evenimente au nevoie să fie sprijiniţi şi protejaţi. Grija faţă de oameni este principala misiune a brandului Dr. Max şi de aceea sprijinim iniţiativa Crucii Roşii Române de a susţine populaţia civilă ucraineană ” – Cezar Zaharia, CEO A&D Pharma - Dr.Max Group.

Crucea Roşie colaborează permanent cu autorităţi şi ONG-uri internaţionale, prin urmare va adapta cheltuielile în funcţie de necesarul stabilit de acestea, pentru a răspunde punctual nevoilor curente.

Suma donată de A&D Pharma - Dr.Max Group va fi distribuită de Crucea Roşie Română, în principal, către achiziţionarea de medicamente şi produse sanitare, de alimente greu perisabile şi alte nevoi urgente.

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor ucraineni afectaţi de război, Crucea Roşie Română oferă sprijin uman şi logistic în spaţiile de cazare puse la dispoziţie de autorităţile statului, în punctele de triaj şi acordă prim ajutor de bază, suport psiho-social şi servicii de restabilire a legăturilor de familie.

„În această perioadă de tensiune şi nelinişte, prioritatea noastră este să ajutăm cetăţenii ucraineni care ajung pe teritoriul României, dar şi populaţia ucraineană care a rămas în ţară. Oamenii prinşi în mijlocul acestor evenimente trebuie sprijiniţi şi protejaţi. Vieţile lor depind de implicarea oamenilor de bine şi a instituţiilor care le pot oferi ajutor. Mulţumim A&D Pharma - Dr.Max Group pentru răspunsul prompt şi pentru implicare într-un timp atât de scurt.”, a declarat Ioan-Silviu Lefter, director general Crucea Roşie Română.

 

***

Despre A&D Pharma Group,  parte din familia Dr.Max

Cu o experienţă de peste 25 de ani pe piaţa locală, A&D Pharma este unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din România, care oferă servicii de retail farmaceutic şi distribuţie de medicamente, având o cifră de afaceri de peste 1 miliard de Euro în 2021 şi peste 5000 de angajaţi.

A&D Pharma deţine două linii de business, ambele de importanţă strategică: linia de distribuţie de medicamente şi linia de retail pharma.

Pentru informaţii suplimentare despre brandul Dr.Max, accesaţi website-ul www.drmax.ro.