eMAG face un centru logistic de 100 mil. euro lângă Budapesta. Tudor Manea, CEO, eMAG: Construcţia primului nostru depozit din afara României se încadrează în strategia de dezvoltare pe termen lung pe care am anunţat-o anul trecut, în vederea în transformării eMAG într-un ecosistem regional de tehnologie şi comerţ

Autor: Alina-Elena Vasiliu 11.03.2022

MAG, cel mai mare retailer online local, a început construcţia unui centru logistic de peste 100.000 de metri pătraţi în Ungaria, unde a fuzionat cu firma Extreme Digital în 2019. Noile capacităţi logistice sunt dezvoltate în parteneriat de cele două companii, acesta fiind primul astfel de centru în care retailerul local investeşte în afara României.

„Noul depozit este situat lângă Budapesta, în Dunaharaszti, iar lucrările vor fi finalizate în cursul anului viitor, în urma unei investiţii de peste 100 de milioane de euro. Astfel, vom reuşi să le oferim clienţilor noştri acces la o gamă mai variată de produse şi vom îmbunătăţi serviciile de livrare. În acelaşi timp, prin investiţiile în infrastructură reuşim să îi susţinem şi pe antreprenorii locali care vând pe platforma eMAG marketplace şi care vor putea să beneficieze mai mult de evoluţia accelerată a economiei digitale“, a spus pentru ZF Tudor Manea, CEO al eMAG.