Germanii de la Reinert, un business de peste 25 mil. euro, şi-au bugetat investiţii de 5 milioane de euro la fabrica de mase plastice din Oradea. Unitatea de producţie se află în parcul industrial Eurobusiness Oradea, unde activează din 2015

Autor: Laurentiu Cotu 14.03.2022

Dezvoltatorul de soluţii plastice tehnice Reinert Kunststofftechnik, achiziţionat la finalul anului 2019 de germanii de la CCBA Verwaltungs, şi-a bugetat pentru 2022 un program de investiţii de 5 mil. euro în extinderea fabricii de mase plastice din parcul industrial Eurobusiness Oradea, unde activează din 2015.

În 2021, compania a finalizat investiţii de 1,9 mil. euro în mărirea capacităţii de producţie cu şapte maşini noi de injectat. „Pentru anul 2022 avem un buget total de investiţii de 5 milioane de euro, din care 3 milioane de euro pentru mărirea halei de producţie, iar 2 milioane de euro pentru creşterea numărului de echipamente de producţie -  maşini de injectat materiale termoplastice şi accesorii“, a declarat pentru ZF Transilvania Octavian Petru, ge­neral manager al Reinert Kunststofftechnik.