Lanţul Bacolux, care deţine două hoteluri în Băile Herculane, deschide în iunie în Eforie Nord un hotel renovat şi reclasificat la patru stele, o investiţie de 6 mil. euro

Autor: Mirabela Tiron 14.03.2022

Lanţul hotelier Bacolux, controlat de fraţii Marius şi Florin Băzăvan, din care fac parte hotelurile Diana şi Afrodita din Băile Herculane, a finalizat anul trecut cu afaceri mai mari cu 28%, iar pentru acest an estimează un avans mai mare în condiţiile în care va deschide în iunie fostul hotel Hefaistos (Bacolux Koralio) din Eforie Nord, pe care l-a renovat şi reclasificat la patru stele cu 6 milioane de euro.

„Ne aşteptăm ca în anul 2022 să înregistrăm o creştere mai mare a cifrei de afaceri, ţinând cont că urmează la începutul verii să deschidem un nou hotel în Eforie Nord. Astfel, numărul locaţiilor noastre ajunge la patru“, a spus pentru ZF Laura Pătru, PR & Communication Manager Bacolux. Hotelul Hefaistos (2 stele), achiziţionat în 2019 de Bacolux, va avea 212 camere de patru stele şi un restaurant cu peste 400 de locuri.