Octavian Lazăr, complexul hotelier Caro: Hotelul este plin cu refugiaţi şi oameni de afaceri, această cerere mare ne-a prins descoperiţi pe partea de personal. „Ne repliem repede. Aducem 15 angajaţi din Sri Lanka“

Autor: Mirabela Tiron 16.03.2022

Octavian Lazăr, acţionarul complexului hotelier Caro Hotels, de pe strada Barbu Văcărescu din zona de nord a Capitalei, spune că toate camerele hotelului, cu excepţia celor din etajul aflat în renovare, sunt ocupate de către refugiaţi dar şi oameni de afaceri.

„Hotelul nostru este plin la fel ca alte hoteluri din Bucureşti. Dacă în ianuarie abia aveam un grad de ocupare de 40% acum avem plin. În primul val s-au cazat refugiaţi din Ucraina care au tranzitat România iar acum avem cazate familiile celor care lucrează în mari corporaţii dar şi oameni de afaceri. Am oferit şi reducere cu 30% la cazare“, a spus pentru ZF Octavian Lazăr, acţionarul complexului Caro Hotels din nordul Capitalei. Complexul are o capacitate de cazare de 188 de camere, două restaurante şi 14 săli de conferinţe.