Transportatorul de marfă Blue River 78: Am comandat încă 50 de camioane, avem un buget de investiţii de 4 mil. euro

Autor: Mirabela Tiron 17.03.2022

♦ Transportatorul şi-a bugetat în acest an afaceri mai mari cu 15%.

Transportatorul de marfă Blue River 78 din Bucureşti, fondat în urmă cu mai bine de 20 de ani de doi fraţi, a finalizat anul trecut cu afaceri de 80 de milioane de lei, faţă de o cifră de afaceri  de 66 milioane de lei anul anterior, potrivit oficialilor companiei.

„Pentru acest an am estimat o creştere cu până în 15%, există cerere pentru transport de marfă din sectorul farma şi al băuturilor răco­ritoare. Continuăm să investim în parcul auto, am comandat încă 50 de camioane, în total avem un buget de investiţii de 4 milioane de euro“, a declarat pentru ZF Alexandru Păun, antreprenorul care a pus bazele companiei de transport Blue River 78 alături de fratele lui Marian Păun.

Compania a intrat anul trecut în topul celor mai dinamice firme de transport, cu afaceri în creştere cu 14% în 2020, potrivit datelor din anuarul ZF Cele mai dinamice companii din România. Pandemia Covid-19 a prins compania cu un contract nou pe farma, camioanele au transportat de la medicamente la vaccinuri, ceea ce a asigurat creşterea transportatorului. Blue River 78 transportă şi mărfuri generale atât pe rute externe cât şi pe rute interne.