Cosmin Samoilă, One United Properties: Intenţionăm să ne extindem la nivel regional, avem anumite discuţii în Milano. Luăm în calcul destul de serios să atragem noi finanţări

Autor: Alex Ciutacu 17.03.2022

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties ia în calcul o extindere la nivel regional, iar o posibilă destinaţie ar putea fi Milano, Italia, a explicat Cosmin Samoilă, CFO al emitentului, prezent în cadrul ZF Romanian Capital Market Summit 2022.

„Intenţionăm să ne extindem la nivel regional, avem anumite discuţii în Milano, un oraş cu un potenţial foarte mare, dar ne uităm şi la alte zone. Cu siguranţă vom progresa în această direcţie şi vom veni cu noi informaţii pe măsură ce lucrurile se întâmplă”.

Întrebat de planurile pentru anul 2022, directorul financiar al One United Properties a subliniat că piaţa este favorabilă investiţiilor în acest moment, iar dezvoltatorul ia în calcul posibilitatea de a atrage noi finanţări.

„Este o discuţie foarte aplicată pe care o avem la nivelul companiei la acest moment, luăm în calcul destul de serios să atragem noi finanţări în vederea dezvoltării şi extinderii. Credem că mediul investiţional şi piaţa în acest moment este favorabilă investiţiilor şi compania noastră este o companie care poate scala destul de uşor volumul de operaţiuni şi de afaceri”.

Ce a mai declarat în cadrul ZF Romanian Capital Market Summit 2022: