Grupul Smartree a încheiat 2021 cu afaceri de 123 mil.lei, în creştere cu 17%, şi un profit de 5,3 milioane lei. ” Piaţa de produse software HR şi servicii de resurse umane să continue trendul ascendent, pe fondul creşterii investiţiilor în digitalizare”

Autor: Roxana Rosu 29.03.2022

Grupul Smartree a încheiat 2021 cu o cifră de afaceri de 123 milioane lei, în creştere cu 17%, şi un profit de 5,3 milioane lei, cu 35% peste nivelul din 2020, avansul bazându-se şi pe noua divizie de inovare în tehnologie pentru procesele de HR.

Divizia Smartree HRTech a generat anul trecut afaceri de 18,2 milioane lei, iar Smartree România, divizia care pune la dispoziţia companiilor angajaţi temporari, a înregistrat o cifră de afaceri de 105 milioane lei.

Pentru 2022, Smartree anticipează o creştere de 20% pe divizia de tehnologie şi de 25% pe divizia de punere la dispoziţie de angajaţi temporari.

„Anul trecut a fost unul cu multe provocări şi ne bucurăm de rezultatele pe care le-am avut. Creşterea cifrei de afaceri a fost susţinută de parteneriatele pe care le-am dezvoltat în ultimii doi ani, de preocuparea continuă pentru digitalizarea şi eficientizarea proceselor de HR din companiile care ne sunt clienţi, iar toate acestea au dus la creşterea solicitărilor pentru serviciile şi produsele noastre”, a declarat Alexandra Peligrad, CEO Smartree România.

Smartree a implementat anul trecut un proiect de divizare în două companii, în urma căruia a rezultat Smartree HRTech, noua companie preluând întreaga activitate de tehnologie software şi servicii asociate pentru managementul strategic al proceselor de resurse umane. Divizia are o echipă de aproximativ 100 de oameni.