Producătorul de componente auto Preh, furnizor pentru Porsche, Mercedes şi Tesla, şi-a bugetat investiţii de 17 mil. euro pentru 2022

Autor: Laurentiu Cotu 04.04.2022

Producătorul de componente auto Preh, furnizor pentru Porsche, Mercedes şi Tesla, şi-a bugetat investiţii de 17 mil. euro pentru 2022.

Producătorul de componente auto Preh România, furnizor pentru Porsche, Mercedes sau Tesla, şi-a bugetat pentru acest an un program de investiţii de 17 mil. euro pentru dezvoltarea unor proiecte pentru principalii clienţi, achiziţionarea de două noi linii SMT (tehnologie de montare pe suprafaţa plăcilor), dar şi pentru amenajarea unor spaţii cu condiţii speciale de producţie pentru noi produse E-mobility.

Preh România a finalizat în 2021 un program de in­ves­tiţii de 15 mil. euro, din care 8 mil. euro au fost investiţi în dezvoltări de noi pro­iec­te ale clienţilor Daimler, Volkswa­gen, BMW şi Tesla, iar 7 mil. euro într-o li­nie de producţie de compo­nente SMT (teh­nologie de mon­ta­re pe suprafaţa plă­ci­lor), dar şi în tehno­logii şi linii dedicate noilor proiecte.