Biroul de design interior Lemon Design, controlat de soţiile fondatorilor One United, a ajuns la afaceri de 66 mil. lei în 2021, după o creştere de 230%

Autor: Cristina Roşca 04.04.2022

♦ Activitatea este operată prin două firme, Lemon Interior Design şi Lemon Office Design, una ocupându-se de design interior pentru spaţii rezidenţiale, iar alta pentru birouri.

Biroul de design interior Lemon Design a obţinut anul trecut afaceri cumulate de 66 de milioane de lei, conform calculelor făcute de ZF pe baza datelor din plat­forma de analiză a companiilor confidas.ro. Cifra de afaceri a gru­pului, a cărui acti­vitate e operată prin două companii, a cres­cut cu 230% faţă de 2020.

Businessul este admi­nistrat prin două firme, Lemon Interior Design şi Lemon Office Design, una ocupându-se de design interior pentru spaţii reziden­ţiale, iar alta pentru birouri. Cifra de afaceri a Lemon Interior Design a crescut cu 170%, la 43 mil. lei, în timp ce cea a Lemon Office Design a explodat, avansând cu 506,7%, la 23 mil. lei.

În ceea ce priveşte profitul net, acesta a ajuns la 11 milioane de lei cumulat, fiind de peste cinci ori mai mare decât în 2020, primul an de pandemie.