Cine este promovat în BNR primeşte o creştere salarială de 10-15%

Autor: Mircea Nica 04.04.2022

Promovarea internă în cadrul BNR poate aduce o creştere salarială de cel puţin 10%, pe lângă cele 14,6 sa­larii oferite angajaţilor pe an, 2,6 salarii fiind primele pe care instituţia le acordă salariaţilor în locul bonurilor de masă sau abonamentelor plătite la săli de fitness, a spus Mugur Tolici, director resurse umane al BNR, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

“La o promovare internă de regulă se câştigă cel puţin 10% în plus. Există şi situaţii în care postul pe care a promovat în zona respectivă de salarizare înseamnă mai mult decât 10%, dar în general 10-15% se obţine la o promovare. Avem beneficii care sunt acordate salariaţilor, inclusiv prime, care sunt în cuantum de 2,6 sa­larii pe an, dar în afara lor nu avem bonuri de masă sau abonamente plătite la săli de fitness”, a explicat Mugur Tolici.

El a mai spus că abordarea BNR cu privire la salariu este că reprezintă o componentă dintr-un pachet total de remunerare, iar banca încearcă să-i atragă pe cei mai buni din piaţă exclusiv prin acest instrument, oferind cel mai mare salariu comparativ cu alte instituţii.