Opus Land Development, dezvoltatorul Cosmopolis, va investi în acest an 30 de milioane de euro în dezvoltarea proiectului. Lidl va deschide un magazin în complexul rezidenţial

Autor: Roxana Rosu 04.04.2022

Opus Land Development, dezvoltatorul Cosmopolis, va investi în acest an 30 de milioane de euro în construcţia a aproximativ 500 de noi locuinţe în cadrul proiectului, extinderea strip mall-ului existent şi continuarea dezvoltării infrastructurii generale din cadrul proiectului, a anunţat luni compania.

De asemenea, retailerul german Lidl va deschide un magazin în cadrul Cosmopolis până la finalul acestui an. Noua unitate face parte din planurile Opus Land de triplare a suprafeţei comerciale totale a strip mall-ului deja existent în cadrul proiectului, care va ajunge astfel la peste 15.000 de metri pătraţi închiriabili.

”Cosmopolis va continua să se extindă şi să se dezvolte şi în acest an, fiind deja un oraş în sine, cu o multitudine de funcţiuni sociale specifice şi unice pe piaţa rezidenţială locală. În 2021 am înregistrat o creştere anuală de 12% a contractelor noi semnate iar pentru acest an avem ca obiectiv înregistrarea unui rezultat la fel de pozitiv”, a declarat Gabriel Voicu, vicepreşedinte SVN Romania şi project manager Cosmopolis din partea companiei. SVN Romania este consultantul imobiliar şi agentul exclusiv al proiectului.