ZF Live. Sorin Preda, CEO, Global Vision: Proiectul logistic Constanţa Business Park va ajunge la maturitate în cinci ani, cu spaţiile ocupate integral. Atunci vom căuta alte oportunităţi în zonă

Autor: Mara Rolea 05.04.2022

♦ Constanţa Business Park este destinat beneficiarilor de spaţii de logistică, furnizorilor de mâncare, de băutură, de mobilă şi de electrocasnice ♦ Până în acest moment, s-au investit 50 de milioane de euro şi au fost ridicate construcţii pe opt hectare.

Compania imobiliară Global Vision, specializată în servicii de property management şi dezvoltări imobiliare, în special parcuri industriale şi mixte, derulează o investiţie de 300 de milioane de euro în proiectul Constanţa Business Park. Acesta se va întinde pe o suprafaţă de 100 de hectare, parcul fiind dezvoltat în parteneriat cu fondul de investiţii Globalworth. Sorin Preda, fondatorul Global Vision, spune că, până în acest moment, s-au investit 50 de milioane de euro şi au fost ridicate construcţii pe opt hectare.

„Noi am văzut în locaţia respectivă un hub de producţie perfect pentru companiile care au nevoie de produs european, exportat către Orientul Mijlociu, Asia. Suntem patru com­pa­nii, două europene şi două americane, în dis­cuţii avansate pentru a crea acolo un astfel de hub. Nu e vorba despre producţie foarte sofisticată, ci despre producţie de injecţie mase plastice cu unele elemente de manoperă. Le creezi acolo, le-ai pus pe vapor şi le-ai trimis direct în zonele unde sunt implementate“, a spus Sorin Preda în cadrul emisiunii de business ZF Live.