ZF Live. Florin Mindirigiu, cofondator & CEO ABplus Events: Pentru un arhitect la început de carieră, să poată discuta cu arhitecţi renumiţi este foarte important

Autor: Mara Rolea 07.04.2022

♦ Prima conferinţă a arhitecţilor organizată de ABplus Events a avut loc în 2010, iar de atunci compania s-a extins în 17 ţări europene, în zona Europei Centrale, de Est şi de Sud-Est.

Compania ieşeană ABplus Events, cu activitate în organizarea de evenimente de mari dimensiuni, s-a specializat în ultimii ani pe organizarea de conferinţe pentru arhitectură şi dezvoltare urbană, o decizie luată ca urmare a crizei din 2008.

„Suntem o agenţie de relaţii publice în esenţă, care acţionează prin evenimente şi creează comunităţi specializate în diverse domenii, în special de arhitectură“, a spus Florin Mindirigiu, cofondator & CEO la ABplus Events, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Prima conferinţă a arhitecţilor organizată de ABplus Events a avut loc în 2010, iar de atunci compania s-a extins în 17 ţări europene, în zona Europei Centrale, de Est şi de Sud-Est.