Microsoft a numit un preşedinte nou pentru Europa Centrală şi de Est - pe Joacim Damgard, fost şef al Microsoft Suedia, care în ultimii 4 ani a fost director de operaţiuni pentru regiunea CEE. Fostul şef, Philippe Rogge, pleacă din companie

Autor: Adrian Seceleanu 07.04.2022

Compania americană Microsoft a numit un nou preşedinte pentru operaţiunile din Europa Centrală şi de Est, pe pe Joacim Damgard, fost şef al Microsoft Suedia, care a fost recrutat de la compania suedeză Ericsson. Numirea are loc în contextul în care fostul şef Philippe Rogge a decis să plece din companie, conform unui anunţ al Microsoft.

“Joacim Damgard va prelua funcţia de vicepreşedinte zonal şi lider al Microsoft în Europa Centrală şi de Est (CEE). (…) Joacim intră în noua sa poziţie de conducere din actualul său rol de vicepreşedinte responsabil pentru vânzări, marketing, operaţiuni, parteneri şi servicii în Europa Centrală şi de Est a Microsoft. El s-a alăturat Microsoft în urmă cu 6 ani din poziţia de country manager pentru Suedia, după o carieră în industria IT şi telecomunicaţii.”
Damgard îi va raporta lui Ralph Haupter, preşedintele Microsoft pentru regiunea EMEA.