ZF Live. Loredana Preda, CEO, Noblesse Group: Şapte din zece români apelează la un designer astăzi

Autor: Mara Rolea 08.04.2022

Investiţiile în amenajări interioare stagnează în ultimele câteva luni, la nivelul de mobilare şi decorare, la fel cum se întâmplă şi în alte domenii. Firma de amenajări interioare de lux, Noblesse Group, ce se află pe piaţa românească încă din 2007, aduce o nouă linie de business, Primas Home, cu sco­pul de a fi mai aproape şi mai acce­sibil pentru zona rezi­denţială pe segmentul mediu.

„Este un nou concept pe care l-am numit un lux accesibil. Pare o paradigmă, dar cam asta îmi propun prin noua linie de business, să aduc designul de in­terior de calitate, designul ori­gi­nal mai aproape de cât mai mulţi români. Am dezvoltat în de­cursul unui an de zile, o idee care nu a luat naştere mâine. Este foarte multă muncă în spate, multă documentare, mult studiu şi dezvoltare pe o reţea nouă de furnizor pe care l-am promovat începând cu luna aceasta“.

„Noblesse rămâne  ca brand al meu de suflet, ca brand care este cunoscut pe segmentul acesta exclusivist cu servicii complete de proiectare. Prin Primas Home venim cu servicii mai accesibile în segmentul rezidenţial mediu“, spune Loredana Preda, CEO, al Noblesse Group, în cadrul emisiunii de business ZF Live.