Element Industrial livrează prima fază din ELI Park 3 cu un grad de închiriere de 90%. Andrei Jerca, managing director: În urma cu câţiva ani ne-am dezvoltat o strategie diferită de majoritatea jucătorilor din logistică

Autor: Bogdan Alecu 11.04.2022

Dezvoltatorul Element Industrial anunţă inaugurarea primei faze a proiectului logistic ELI Park 3, în zona Buftea-Chitila.

Noul centru de distribuţie, în suprafaţă de 18.500 mp, este închiriat în proporţie de 90% către chiriaşi din industria e-commerce, producţie şi retail business to business. 

„În urmă cu câţiva ani ne-am dezvoltat o strategie diferită de majoritatea jucătorilor din logistică. Am dezbătut cum va arăta viitorul - unde şi de ce tip vor fi următoarele nevoi logistice din zona Bucureştiului. Datele ne-au arătat că potenţialul este legat de nord-vest, dar nu oricum: personalizare pe industriile care cresc – de la e-commerce până la retail. Acestea au nevoi extrem de specifice în termeni de spaţii, servicii sau disponibilitate a forţei de muncă. Suntem convinşi că hubul din zona Buftea-Chitila reprezintă baza noului pol de pe harta logistică a zonei metropolitane Bucureşti. Mai mult, dinamica sa va creşte exponenţial, odată cu finalizarea A0 – noua centură a Capitalei“, explică Andrei Jerca, managing director, Element Industrial.