Dezvoltatorul de software eSolutions caută să recruteze peste 20 de specialişti IT. „Avem proiecte în aşteptare. Am ajuns să discutăm cu specialişti din Bulgaria”. În prezent, în cadrul companiei lucrează o echipă formată din 110 angajaţi şi peste 20 de colaboratori

Autor: Alexandra Cepăreanu 12.04.2022

Compania eSolutions Grup, specializată în dezvoltare de software şi traininguri de tehnologie, cu afaceri de 5 milioane de euro la finalul anului 2021, vrea să îşi mărească echipa şi caută să recruteze peste 20 de specialişti IT în perioada următoare. În cadrul companiei lucrează în prezent o echipă de 110 angajaţi şi peste 20 de colaboratori.

„Extinderea echipei este în egală măsură prioritatea şi provocarea pentru noi. Avem un grad de retenţie de peste 90%, însă ne aflăm la capacitate maximă de execuţie, fiind chiar cu proiecte în aşteptare. Echipa incompletă este singurul factor care ne ţine pe loc în acest moment. Avem nevoie de specialişti noi în echipă, pe măsura nevoilor din proiecte, astfel că ne propunem o creştere a echipei cu 20% în perioada imediat următoare. Suntem în punctul în care discutăm cu echipe din Bulgaria”, a spus pentru ZF Marian Sîmpetru, managing partner al eSolutions.