ROCA aduce un manager cu 20 de ani de experienţă în agrobusiness să dezvolte afacerile traderului Adidana cu venituri de 115 mil. lei. Cerasela Tudor este la bază inginer agronom şi are un master în agribusiness

Autor: Florentina Niţu 12.04.2022

ROCA Investments, acţio­narul majoritar al RDF (57,6%), care a preluat integral în 2021 traderul de inputuri agricole Adidana cu venituri anuale de 115 mil. lei, a recrutat-o pe Cerasela Tudor în funcţia de product line manager comercial – seminţe şi produse de protecţia plantelor pentru Adidana. Ea are peste 20 de ani de carieră în funcţii comerciale importante în companii locale şi multinaţionale precum Timac, Comfert, Euralis, Agrium sau CICh.

„În momentul în care am preluat Adidana am gândit o strategie de dezvoltare a întregului holding care presupune integrarea unor oameni cu calităţi excepţionale în poziţiile cheie din companiile pe care le conduc. Am început căutarea unor astfel de oameni şi mă bucur că am găsit în Cerasela deschiderea, disponibilitatea şi încrederea în acest proiect şi cred cu tărie că e omul potrivit la locul potrivit şi în momentul potrivit“, a spus Florin Deznan, fondatorul şi preşedintele RDF Holding.