ZF Investiţi în România: Marius Perşenea, Chief Operating Officer, IULIUS: Înregistrăm în ultimele trei luni o creştere a traficului în mall-uri undeva între 15% şi 25%. Ne aşteptăm să continue acest trend, chiar dacă sunt factori majori în momentul de faţă care ne influenţează, precum inflaţia

Autor: Mircea Nica 12.04.2022

În ultimele trei luni, traficul din mall-uri a înregistrat o creştere între 15% şi 25%, iar acest trend este aşteptat să continue, în ciuda unor factori majori din momentul de faţă precum inflaţia, a spus Marius Perşenea, Chief Operating Officer, IULIUS, în cadrul Conferinţei ZF Investiţi în România, organizată la Iaşi.

“Acum este o efervescenţă în mall-uri. Înregistrăm în ultimele trei luni o creştere a traficului undeva între 15% şi 25%. Bineînţeles există explicaţii, printre care una din ele ţine de fluxul mare de persoane din ţară din ultimul timp, dar este vorba şi de natura umană”, a spus Marius Perşenea.

Din perspectiva aşteptărilor, Marius Perşenea mai adăugat că acest trend este aşteptat să continue în ciuda unor factori majori precum inflaţia.

“Ne aşteptăm să continue acest trend, chiar dacă sunt factori majori în momentul de faţă care ne influenţează, precum inflaţia. Credem că va veni o ajustare, dar important este să acţionăm cum am facut-o şi în trecut. Noi am anunţat în ultimele săptămâni două proiecte majore, unul din ele în zona Moldovei, este vorba de extinderea mall-ului din Suceava şi un proiect mixed-use de jumătate de miliard de euro în Cluj-Napoca”, susţine Marius Perşenea.