Parteneriat între germani: Geiger construieşte hubul Rehau din Sibiu, o investiţie de 10 mil. euro

Autor: Alina-Elena Vasiliu 13.04.2022

♦ Construcţia se va întinde pe o suprafaţă totală de 52.900 de metri pătraţi, a început deja şi ar urma să fie gata în prima jumătate a anului 2023.

Constructorul german Geiger, cu afaceri de peste 200 de milioane de lei în România, construieşte hubul regio­nal pe care Rehau, producător german de soluţii pentru fe­res­tre, instalaţii, mobilă şi automotive, îl face în judeţul Sibiu, cu o investiţie de 10 milioane de euro. Construcţia se va în­tinde pe o suprafaţă totală de 52.900 de metri pătraţi, a în­ce­put deja şi ar urma să fie gata în prima jumătate a anului 2023.

Hubul va asigura facilităţi de depozitare pentru toate cele trei divizii ale Rehau Industries prezente în România – Window Solutions, Building Solutions şi Furniture Solutions. În plus, hubul va îngloba şi o linie de producţie pentru înfoliere dedicată diviziei de ferestre şi uşi. Pentru început, produsele Rehau vor pleca din hubul de la Sibiu către ţările est-europene din proximitatea României - Republica Moldova, Bulgaria sau Grecia.