Conferinţa ZF HR Trends 2022: Resetarea pieţei muncii. Mitu Morega, product manager, Shiftin, HTSS. Angajaţii au nevoie să fie ascultaţi, vor ca angajatorii să fie flexibili cu programul lor de lucru

Autor: Ramona Cornea 14.04.2022

„Oamenii nu mai vor să fie această comunicare unidirecţională de la companie către ei cu privire la program. Astfel, le-am dat posibilitatea la nivel de echipă să-şi facă singuri programul de lucru.”

Mitu Morega, product manager al aplicaţiei de planificare a turelor de lucru Shiftin, dezvoltată de compania HTSS, afirmă că angajaţii din compa­niile de pe piaţa locală spun că au nevoie să fie ascultaţi şi că vor ca angajatorii să fie flexibili cu programul lor de lucru.

„Noi am construit o aplicaţie, Shiftin, pentru planificarea turelor. Peste tot am auzit de la angajaţi că au nevoie să fie ascultaţi, angajatorii să fie flexibili cu programul lor de lucru şi să nu mai fie această comunicare unidirecţională de la companie către ei cu privire la program. Astfel, le-am dat posibili­ta­tea la nivel de echipă să-şi facă singuri programul de lucru”, a declarat Mitu Morega în cadrul conferinţei ZF HR Trends 2022: Resetarea pieţei muncii.