Şerban Juverdeanu, head of development , Global Vision: Anul acesta vom continua dezvoltarea în Bucureşti, Constanţa şi Timişoară şi vom lansa în curând un brand nou, Last Mile City Logistics

Autor: Mircea Nica 14.04.2022

Global Vision îşi va concentra dezvoltarea în zonele în care sunt deja prezenţi, precum Bucureşti, Constanţa şi Timişoara, iar în acelaşi timp sunt planuri pentru lansarea unui brand nou, Last Mile City Logistics, a spus Şerban Juverdeanu, head of development , Global Vision, în cadrul Conferinţei ZF Logistică, Transporturi şi Automotive 2022.

“Anul acesta vom continua dezvoltarea pe zonele pe care le-am ales să le îmbunătăţim şi să le dezvoltăm de la bun început. Avem trei locaţii majore, în Bucureşti, Constanţa şi timişoara. Mai important este că extindem pentru clienţii pe care îi avem deja. De asemnea, în curând vom lansa un brand nou, un concept pe care îl studiem de ceva timp, Last Mile City Logistics. Acesta este un concept de nişă care să răspundă la provocările cu care se confruntă logisticienii privind întreruperea lanţului operaţional, de aprovizionare şi distribuţia efficientă a mărfii în oraş“, explică Şerban Juverdeanu.

El a mai adăugat că în Constanţa, unde compania a început un proiect mul mai mare, sunt planuri de introducere a acestui nou concept.

“De exemplu, în Constanţa unde am început un proiect mult mai mare, introducem acest concept, beneficiem de o locaţie foarte bună care asigură continuitatea livrărilor, unde mixul de funcţiuni este deja în stadiul de concept şi avansează destul de mult. Avem legătură foarte bună cu portul, avem în autorizarea terminalul intermodal pe care îl vrem ca un hub local cu toate facilităţile necesare”, a mai adăugat Şerban Juverdeanu.