InteRo Property Development, companie deţinută de familia de investitori canadieni Topolinski, vrea să investească 54 milioane euro în două proiecte rezidenţiale în nordul Bucureştiului

Autor: Roxana Rosu 14.04.2022

InteRo Property Development, companie deţinută de familia de investitori canadieni Topolinski, vrea să investească 54 milioane euro în două proiecte rezidenţiale în nordul Bucureştiului, lucrările urmând să înceapă  în a doua jumătate a acestui an.

Primul proiect premium al dezvoltatorului, cu 200 de apartamente, va fi amplasat în Pajura, în nordul Bucureştiului. InteRo a finalizat recent achiziţia integrală a unui teren care, împreună cu un teren adiacent pe care îl deţinea deja, însumează o suprafaţă de 8.000 mp.

Proiectul deţine Planul Urbanistic Zonal (PUZ) şi Certificatul de Urbanism (CU) necesare emiterii Autorizaţiei de Construcţie. Lucrările de construcţie sunt planificate să înceapă la sfârşitul acestui an, în trimestrul IV.

„Acest proiect va prezenta elemente avansate de design, care nu se regăsesc în acest moment pe piaţa din România. Credem că România este pregătită pentru un plus de inovaţie, în pofida provocărilor actuale care ridică semne de întrebare cu privire la piaţa construcţiilor pe termen mediu. Familia noastră îşi menţine angajamentul şi planurile importante de investiţii în România, pe care noi o considerăm a fi o piaţă solidă în următorii ani. În plus, pe măsură ce creştem portofoliul, ne propunem să aplicăm în mod consecvent inovaţia tehnologică pentru a ne îmbunătăţi proiectele”, a declarat Michael Topolinski, fondatorul InteRo.