Laurenţiu Duica, managing partner şi co-fondator , Winstone Real Estate Services: Anul 2022 a început cu proiecte ambiţioase prin care România ar putea deveni un hub regional

Autor: Mircea Nica 14.04.2022
 
Anul 2022 a început cu proiecte ambiţioase care ar duce la crearea primelor centre regionale folosind portul Constanţa, România devenind un hub regional, a spus Laurenţiu Duica, managing partner şi co-fondator , Winstone Real Estate Services, în cadrul Conferinţei ZF Logistică, Transporturi şi Automotive 2022.
 
“Anul 2022 a început cu proiecte ambiţioase Discutăm să facem primele centre regionale folosind portul Constanţa. Automat România ar deveni un hub regional. Prin urmare depozite de suprafeţe de 80.000-100.000 metri pătraţi o să fie o normalitate în România. Vom crea un hub şi o livrare în timp foarte scurt pentru ţări precum Grecia, Bulgaria, Serbia, Ungaria, Slovacia, chiar şi Turcia. În schimb trebuie să fim foarte pregătiţi”, susţine Laurenţiu Duica.
 
El a mai adăugat că infrastructura este un aspect important şi în Polonia, datorită infrastructurii, s-a ajuns la depozite şi spaţii modern de peste 24 milioane de metri pătraţi.
 
“Polonia, cu infrastructură a ajuns la peste 24 mil. de metri pătraţI de depozite, spaţii moderne. La ei creşterea este atât de mare încât un singur dezvoltator a dezvoltat peste 3 milioane metri pătraţi în 2021 şi are plănuiţi încă 3 milioane de metri pătraţi în 2022”, mai spus Laurenţiu Duica.