Andrei Jerca, Managing Director, Element Industrial: Perioada aceasta este dificlă pentru toată lumea, dar cred că toată perioada aceasta prefigurează un boom pe care îl vom avea.

Autor: Mircea Nica 14.04.2022
Perioada aceasta este dificilă pentru toată lumea, dar având în vedere că România face parte dintr-o regiune economică destul de mare, care se întânde din ţările baltice până la Marea Neagră, contextual socio-politico-economic ar putea fi favorabil pentru dezvoltarea României, a spus Andrei Jerca, Managing Director, Element Industrial, în cadrul Conferinţei ZF Logistică, Transporturi şi Automotive 2022. 
 
“Perioada aceasta este dificlă pentru toată lumea, dar cred că se prefigurează un boom pe care îl vom avea. Noi facem parte dintr-o regiune economică, acest CEE (Central and Eastern Europe), care se întinde din ţările baltice până la Marea Neagră, cu o populaţie de peste 120 milioane de locuitori, un PIB consolidat de peste 2.000 mld. euro. Nu cred că vreodată am avut un context socio-politico-economic mai favorabil pentru toată regiunea decât ceea ce urmează să ni se întâmple. Cred că în următorii ani vom fi o regiune de dezvoltare”, a explicat Andrei Jerca.
 
Din perspectiva activităţii companiei Elemental Industrial, Andrei Jerca susţine că sunt aproximativ 120.000 metri pătraţi de depozite pe care îi va avea livraţi sau în stadiu avansat de livrare la finalul acestrui an. 
 
“Avem două locaţii pe care lucrăm intens Ploieşti şi Bacău pentru livrarea depozitelor. Sunt 120.000 metri pătraţi pe care îi vom avea livraţi sau în stadiu avansat la finalul anului. Deja noi avem pre-închirieri semnate pentru 70.000 metri pătraţi şi încă 25.000 metri pătraţI închiriaţi de la începutul anului”, a mai adăugat Andrei Jerca.