Alin Ioaneş, CEO Rombat: Sunt investiţii care ne pot păstra pe poziţie şi sunt investiţii pe care nu ne permitem să le ratăm pentru că am pierde un timing foarte important

Autor: Mircea Nica 14.04.2022
Contextul actual a generat semne de întrebare privind investiţiile în derulare sau planurile de investiţii pentru perioada următoare, dar în această industrie investiţiile şi inovarea sunt o necesitate, a spus Alin Ioaneş, CEO Rombat, în cadrul Conferinţei ZF Logistică, Transporturi şi Automotive 2022. 
 
“Foarte mulţi antreprenori, foarte multe companii se întreabă dacă mai continuă anumite ivnestiţii, dacă mai fac planuri de investiţii pentru perioada următoare. Cred că trebuie să facem o segmentare. Sunt investiţii care ne pot păstra pe poziţie şi sunt investiţii pe care nu ne permitem să le ratăm pentru că am pierde un timing foarte important. Suntem într-o industrie în continuă transformare şi ca urmare investiţiile şi inovarea sunt o necesitate pentru noi”, a explicat Alina Ioaneş.  
 
El a mai adăugat că Rombat s-a confruntat cu probleme din cauza situaţiei din Ucraina pentru că acolo se aflau furnizori de materii prime care şi-au încetat activitatea. 
 
“Noi furnizăm în continuare produse pentru industria automotive. Avem un portofoliu de furnizori extrem de bine structurat. Ne-am confruntat cu probleme din cauza situaţiei din Ucraina. Acolo aveam furnizori de materii prime care şi-au încetat activitatea şi a trebuit să ne repliem rapid. A trebuit să găsim furnizori alternativi. Cu toate acestea, service rate-ul nostru este la un nivel excepţional”, a mai spus Alin Ioaneş.