ZF Logistică, Transporturi & Automotive 2022. România se află în mijlocul unor oportunităţi de dezvoltare, de care trebuie să profite pentru a transforma logistica, transporturile şi industria auto

Autor: Mircea Nica 15.04.2022

♦ Laurenţiu Duică, Winstone Real Estate Services: Discutăm să facem primele centre regionale folosind portul Constanţa, ceea ce înseamnă că România ar deveni un hub regional ♦ Andrei Jerca, Element Industrial: Perioada aceasta este dificilă pentru toată lumea, dar cred că se prefigurează un boom ♦ Şerban Juverdeanu, Global Vision: Sunt multe cereri şi mulţi investitori care îşi arată interesul pentru România, dar foarte puţini ajung să o facă ♦ Adrian Sandu, ACAROM:  Sectorul auto a resimţit puternic toate aceste crize. Totuşi în România vedem un început de an pe un trend pozitiv.

România se află în mijlocul unor oportunităţi de dezvoltare, de care trebuie să profite pentru a transforma logistica, transporturile şi industria auto a fost una dintre concluziile la care au ajuns reprezentanţii celor trei industrii prezenţi în cadrul conferinţei ZF Logistică, Tran­spor­turi şi Automotive 2022, organizată de Ziarul Financiar în parteneriat cu Global Vision, Reesink Logistic Solutions, Vodafone Business, Bosch, Element Industrial, International Alexander Holding, P3 Logistic Parks şi Rombat.

„Anul 2022 a început cu proiecte ambiţioase. Discutăm să facem primele centre regionale folosind portul Constanţa, ceea ce ar însemna că România ar deveni un hub regional. Prin urmare depozite de suprafeţe de 80.000-100.000 metri pătraţi o să fie o normalitate în România“, susţine Laurenţiu Duică, managing partner şi co-fondator la Winstone Real Estate Services.