Mihai Şoproni, CGS Romania Solutions: Noi angajăm în jur de 250 de oameni pe lună. În momentul de faţă avem 4.500 de angajaţi, am intrat în pandemie cu 3.500. Noi suntem prezenţi în şapte oraşe din România şi am încercat să recrutăm oameni din oraşele respective sau din jurul lor

Autor: Ramona Cornea 15.04.2022

Mihai Şoproni, vicepreşedinte de operaţiuni în cadrul companiei al operatorului de centre de servicii CGS Romania Solutions afirmă că organizaţia sa angajează aproximativ 250 de angajaţi pe lună. În pandemie, compania a crescut de la 3.500 la 4.500 de angajaţi.

„A trebuit să creştem de la 3.500 de angajaţi la 4.500 şi asta înseamnă o presiune foarte mare pe departamentul de resurse umane, respectiv pe recrutare. Noi avem echipa noastră de recrutare. Angajăm în jur de 250 de oameni pe lună şi din acest punct de vedere trebuie să fim foarte atenţi. Un software ajută, dar ne trebuie şi interacţiunea umană, noi avem recruiteri“, a declarat Mihai Şoproni în cadrul conferinţei ZF HR Trends 2022: Resetarea pieţei muncii. 

Mai mult, reprezentantul CGS spune că organizaţia sa recrutează şi din jurul oraşelor unde se află centrele sale de suport din România. Compania furnizează servicii în 18 limbi străine în cele şapte centre de suport din Bucureşti, Braşov, Sibiu, Târgu-Jiu, Miercurea-Ciuc, Constanţa şi Galaţi.