La o săptămână de la preluarea mandatului, Christel Heydemann - noul CEO al grupului Orange, vizită de două zile la Bucureşti. “Vom extinde masiv reţeaua de fibră optică şi 5G din România”

Autor: Adrian Seceleanu 14.04.2022

Grupul francez Orange va investi pentru a-şi extinde “masiv” reţelele de fibră optică şi de comunicaţii mobile care utilizează tehnologia 5G din România, a anunţat, după o vizită de două zile la Bucureşti, Christel Heydemann - noul CEO al Orange.

"A fost o plăcere să ma întâlnesc cu echipele şi să descopăr Orange România. Sărbătorim 25 de ani în România şi avem ambiţii puternice de a accelera convergenţa reţelelor fixe şi mobile şi de a implementa masiv reţele de fibră optică şi cu tehnologia 5G, precum şi multe altele...", a scris pe reţeaua socială de business LinkedIn Heydemann. Ea a preluat poziţia de CEO a grupului Orange în urmă cu o săptămână.

În fotografiile publicate de Heydemann de la Bucureşti apar membrii echipei de top management, inclusiv cei care provin din echipa fostului Telekom Fix, companie achiziţionată de Orange de la grupurile Deutsche Telekom şi OTE.
Liudmila Climoc, CEO al Orange România, a scris şi ea pe LinkedIn despre vizita noului CEO al grupului, mnţionând că vizita a inclus şi laboratorul 5G al companiei, sediul companiei Orange Services dar şi în magazine ale companiei şi ale fostei companii Telekom Fix.

"Timp de două zile, echipele Orange România au avut bucuria de a o avea alături pe Christel Heydemann, noul CEO al Orange Group, la prima ei vizită în afara Franţei de la recenta ei numire, alături de Mari-Noëlle Jégo-Laveissière, CEO adjunct Orange. Turul făcut de Christel în cele două zile petrecute la Bucureşti a inclus vizite la 5G Lab, primul laborator 5G din România, şi la sediul Orange Services, unul dintre cele mai mari hub-uri tehnologice la nivel de grup, opriri în magazinele Orange şi Orange România Communications din Dorobanţi şi întâlniri energice cu echipele noastre.

Mă bucur că România a devenit un exemplu de bune practici în grupul Orange odată cu achiziţionarea pachetului majoritar de acţiuni la Orange România Communications şi datorită demersurilor întreprinse în ultimele 6 luni pentru a lansa un singur brand Orange şi o singură ofertă, eforturile şi dedicarea echipelor au fost recunoscute de Christel şi Mari-Noëlle. Suntem mândri de tot ceea ce am realizat şi mulţumim colegilor, clienţilor şi partenerilor noştri care ne sunt în permanenţă alături şi a căror energie ne motivează să ducem toate angajamentele şi proiectele noastre", a scris Liudmila Climoc.

Christel Heydemann nu a avut nicio interacţiune cu media iar vizita ei nu a fost anunţată, o procedură de lucru obişnuită pentru marile companii. Recent, conform datelor ZF, şi Nick Read, CEO al grupului britanic Vodafone s-a aflat la Bucureşti.