Retailerul de cosmetice Douglas deschide noi magazine în Corbeanca, Târgovişte şi Alba Iulia

Autor: Laurentiu Cotu 18.04.2022

Lanţul de parfumerii Douglas, intrat pe piaţa locală în 2007, îşi continuă expansiunea în România şi deschide trei noi magazine în afara Bucureştiului, în localităţiile Corbeanca, Târgovişte şi Alba Iulia. În acest scop a fost agreat un parteneriat cu dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital, confom unui comunicat de presă al companiei.

Primul magazin nou va fi deschis în luna mai în DN1 Value Center din Corbeanca, Ilfov. Celelalte două deschideri noi de magazine vor fi în centrul comercial Dâmboviţa Mall din Târgovişte şi în oraşul Alba Iulia. Reţeaua Douglas deţine în prezent 33 de magazine pe piaţa locală, confom site-ului companiei.

’’Anul acesta ne-am propus să ne extindem prezenţa în ţară. Astfel, continuăm să deschidem noi magazine în ţară şi să investim în afacerea noastră de E-comm. În următoarele luni vom deschide trei noi magazine în locaţii atractive, întărindu-ne şi mai mult poziţia pe piaţa din România’’, a spus Lavinia Ivaş, Country Manager Douglas România, într-un comunicat de presă.

Compania Parfumerie Douglas, ce operează parfumeriile Douglas, cu sediul în Bucureşti, a încheiat anul 2020 cu afaceri de 156,7 mil. lei, în scădere cu mai puţin de 1,5% faţă de 2019. Astfel, retailerul de cosmetice şi produse de îngrijire a reuşit să îşi menţină afacerile stabile în pandemie, în pofida faptului că magazinele fizice au fost închise timp de câteva luni în perioada de lockdown. Compania a obţinut în 2020 un profit net de 9,9 mil. lei, în urcare cu 14% faţă de anul anterior.