Deloitte/ZF CFO summit 2022. Cum influenţează digitalizarea activitatea departamentelor financiare ale companiilor?

Autor: Răzvan Botea 23.04.2022

♦ Directorii financiari Răzvan Popescu (Romgaz), Mihail Ion (Raiffeisen Bank România), Anca Maniţiu (Impetum Group) şi Adrian Dumitriu (Chimcomplex) vin la CFO Summit 2022. Care sunt temele de discuţie?

Digitalizarea compa­niilor este un punct critic pe agenda tuturor liderilor de busi­ness, iar pandemia a accelerat puternic aceste procese. Cum influenţează digitalizarea acti­vitatea departamentelor finan­ciare ale companiilor?

Vor răspunde, la CFO Summit 2022, directorii finan­ciari Răzvan Popescu (Romgaz), Mihail Ion (Raiffeisen Bank România), Anca Maniţiu (Impetum Group) şi Adrian Dumitriu (Chimcomplex).

Deloitte România şi ZF organizează marţi 19 aprilie videoconferinţa CFO Summit 2022, aflată la a treia ediţie. Evenimentul dedicat tuturor specialiştilor din departamentele financiare ale companiilor va fi transmis live pe zf.ro şi pe paginile de Facebook ale ZF şi Deloitte România începând cu ora 09:30.

Invitatul special al evenimentului este dr. Alexander Boersch, econo­mistul-şef şi coor­donatorul diviziei de cercetare din cadrul Deloitte Germania.

Răzvan Popescu este directorul financiar al Romgaz din 2020, iar între 2012 şi 2020 a fost ma­na­ger de porto­foliu la Banca Naţională a României (BNR), în departa­mentul de administrare a rezervelor internaţionale.

Înainte să fie CFO la Chimcomplex, Adrian Dumitriu a mai ocupat o poziţie similară la Nuclear­elec­trica. Are o experienţă de peste 15 ani ca director financiar.

Cu o experienţă de peste 18 ani în finanţe-bănci şi piaţa de capital, Anca Maniţiu, CFO la Impetum Group, a fost COO şi membru în bordul ROCA Investments, calitate în care a supervizat operaţiunile compa­niilor din portofoliu, iar în prezent este membru în bordul ROCA X Start-up şi AGISTA.

Mihail Ion, CFO la Raiffeisen Bank, doctor în economie, are peste 20 de ani de experienţă de top mana­gement în finanţe, corporate banking, administrare fonduri investiţii, private banking şi managementul acti­velor şi pasivelor.

Anca Maniţiu, CFO, Impetum Group


 

Adrian Dumitriu, CFO, Chimcomplex


 

Răzvan Popescu, director financiar Romgaz

 

razvan.botea@zf.ro