UniCredit Bank vine cu o nouă ofertă la depozitele la termen în lei. Acum banca oferă până la 3,9% pe an pentru depozitele constituite prin mijloace electronice

Autor: Mircea Nica 19.04.2022

UniCredit Bank lansează o nouă ofertă comercială pentru depozitele la termen în lei, cu o dobândă care poate ajunge până la 3,9% pe an pentru depozitele constituite prin mijloace electronice, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii băncii.

“Rămânem consecvenţi angajamentului de a le propune clienţilor noştri instrumente atractive de economisire şi oferim acum dobânzi standard pentru depozitele în lei constituite în sucursală situate între 2,8%  şi 3,6% pe an, în funcţie de termen. Încurajăm însă, şi în contextul acestei oferte, utilizarea mijloacelor moderne de lucru cu banca, astfel încât constituirea unui depozit la termen prin Mobile sau Online Banking asigură un beneficiu suplimentar de 0,3 pp faţă de dobânda standard acordată în sucursală pentru depozitele în lei la termen de 3, 6 sau 12 luni”, a transmis Antoaneta Curteanu, vicepreşedinte Executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank.

Astfel, pentru depozitele la termen în lei cu prelungire automată pentru o perioadă de 12 luni, începând cu data de 4 aprilie 2022, banca oferă o dobândă de 3,6% pe an pentru depozitele constituite în sucursală şi de 3,9% pe an pentru depozitele constituite prin Online Banking sau Mobile Banking.

Dobânzile rămân competitive şi pentru maturităţi mai scurte, respectiv 3,3% pe an pentru depozite constituite pe termen de 6 luni şi 2,8% pe an pentru depozite constituite pentru 3 luni, în ambele variante, clienţii având posibilitatea să beneficieze de un plus de dobândă de 0,30 puncte procentuale atunci când constituie depozitele prin utilizarea instrumentelor de plată electronice, Online Banking sau Mobile Banking.