Ar trebui sau nu să mai participe România la târgurile de turism? „Să participe când e pregătită pentru a fi la un nivel bun, să fie schimbată politica de promovare şi să existe obiective bine stabilite în avans.“

Autor: Miruna Diaconu 20.04.2022

Participarea României la Târgul Internaţional de Turism The Travel & Adventure Show din New York din perioada 19-20 martie 2022, în urma căreia au existat foarte multe discuţii despre cum a arătat standul ţării, a ridicat însă şi întrebarea dacă ar mai trebui ca ţara noastră să mai participe la astfel de târguri.

După publicarea de către Consulatul General al României la New York a pozei standului cu care s-a prezentat ţara noastră la târg, oamenii s-au împărţit în două categorii, cei care susţin importanţa participării la astfel de evenimente, însă cu schimbarea strategiei de promovare, şi cei care sunt de părere că astfel de deplasări reprezintă doar bani cheltuiţi degeaba.

Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului a venit cu o serie de precizări privind amenajarea standului, care a fost  oferită de organizator.